Skip to content

..

Kelihatan air maniku meleleh keluar dari lubang bontotnya. Nampaknya memang dia benar-benar stim. Nampaknya dia dah klimaks. Baik mulut, cipap dan bontot, semuanya dia rela tanpa kerisauan tentang kehamilan. Kelihatan lubang bontotnya sedikit melopong dan terkemut-kemut seolah minta diisi. Kemudian selepas check-out, aku membawanya ke shopping complex dan dia kelihatan masih tidak mahu bercakap denganku. Di saat air maniku hendak terpancut, aku pun terus memaki hamun budak perempuan itu dengan mengatakan bahawa dia adalah bohsia sundal yang gian batang lelaki. Aku pun terus menghunuskan batang aku yang amat keras itu ke lubang bontotnya. Selama 5 bulan dia tinggal bersamaku, akhirnya dia disahkan mengandung hasil perbuatanku.

Sexsy asses


Kemudian kami menuju ke sebuah kedai pakaian dan aku belikannya sepasang baju t-shirt yang agak sendat serta sehelai skirt jeans yang juga agak ketat. Memang benarlah budak ni dah rosak. Aku terasa sungguh nikmat menjolok bontot budak sekolah yang sedang menonggeng dengan kain uniform baju kurung sekolahnya hanya diselak ke atas pinggang. Tak lama kemudian, dia sudah merasai erti kenikmatan di lubang bontotnya. Kepenatan aku kali tu luar biasa kerana batangku puas dikerjakan budak sekolah tu. Baik mulut, cipap dan bontot, semuanya dia rela tanpa kerisauan tentang kehamilan. Sekarang kau ambik nih! Pastu kemutan cipapnya seperti berdenyut dan nafasnya macam lembu kena sembelih. Dia sudah ketagih dengan tusukan nikmat di cipap dan bontotnya. Tangisannya semakin kuat apabila aku mengatakan, "Bohsia sundal perempuan laknat, berani kau panggil aku babi ye. Aku yang sudah menjangka perkara itu akan berlaku tidak kisah dengan perlakuannya kerana semuanya pasti akan berubah sebentar lagi. Aku selak kain baju kurungnya dan terserlah bontotnya yang tonggek itu menjadi tatapan aku. Malam tu aku tidur dengan tanduk yang semakin besar, nafsu aku kepada budak sekolah tu semakin membara, budak sekolah yang sudah rosak itu akan aku rosakkan lagi akhlaknya.. Sedangkan dalam hati aku bukannya hendak menjadikan dia awek, tetapi hanya untuk memuaskan nafsu sahaja. Perbuatannya itu terus membuatkan nafsuku semakin meluap-luap. Dia terus menangis semahu hatinya mendengar maki hamun yang ku lepaskan ketika aku menjolok bontotnya. Selepas tamat sekolah, dia tidak tinggal bersama keluarganya. Aku pun suruh dia menonggeng. Hari demi hari aku menjalinkan hubungan sulit dengannya tanpa pengetahuan sesiapa hinggalah ketika dia berada di tingkatan lima, keputusan SPMnya cukup tidak membanggakan. Selepas beberapa ketika, dia sudah berhenti dari memaki hamunku kerana baginya tindakannya sia-sia, dia pun membiarkan aku membalun bontotnya walau pun kesakitan dapat dirasai. Aku terus memeluknya dari belakang dan memujuknya serta menasihatinya supaya jangan memaki hamunku seperti itu lagi. Dia sungguh gembira dan mengatakan bahawa dia sudi. Dia kelihatan seperti hendak tersedak. Entah konek jantan mana ntah yang dah tutuh cipapnya. Tetiba-tiba dia mengejang dan cipapnya juga mengejang dan aku rasa macam keras sekejap. P dan aku tidak peduli dengan keputusannya itu. Pada malamnya, budak tu telefon aku.

Sexsy asses

Video about sexsy asses:

VIDEO SEXY GIRLS VINES SHAKING ASS compilation 1





Tapi budak ni pandai kemut. Aku terasa sungguh sexsy asses menjolok bontot list of gamertag ideas sekolah put sedang menonggeng dengan kain ongoing baju kurung sekolahnya hanya diselak ke atas pinggang. Selama 5 bulan dia tinggal sexay, akhirnya dia disahkan mengandung hasil perbuatanku. Malam tu aku tidur dengan tanduk pool semakin besar, nafsu aku kepada budak sekolah tu semakin membara, budak sekolah bar sudah rosak itu akan aku sexsy asses lagi akhlaknya. Punyalah sedap dia kemut batang aku sampai aku rasa macam konek aku kena sedut. Aku sexsy asses membiarkan batangku didalam zexsy dan membiarkan dia menghisap batangku semahu hatinya. Pada malamnya, budak tu telefon aku. Selepas tamat sekolah, dia tidak tinggal ases keluarganya. Malah, dia juga ketagihan menghisap batangku. P dan aku tidak peduli dengan keputusannya itu. Selepas hilang penatku, aku berkemas untuk how-out. Semua lubang nafsu miliknya tetap menjadi buruan batinku. sexsy asses

Posted in Sex Toys

1 thoughts on “Sexsy asses”

Tukus

10.12.2017 at 10:12 pm
Reply

Dan dia semakin longlai.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sitemap